KezdőlapGasztronómiaLG: Íme a legújabb felszolgálórobot!

LG: Íme a legújabb felszolgálórobot!

 

A CLOi ServeBot (LDLTR30 modell) bármilyen éttermi kiszolgáló tevékenységre alkalmas, így akár az ételek szervírozására is.

A gyors és stabil, önálló vezérléssel működő, új dizájnnal érkező LG CLOi ServeBot gördülékenyen közlekedik a különféle típusú padlóburkolatokon, és a felszolgáláson túl arra is alkalmas, hogy a vendégeket útmutatásaival elirányítsa a helyiségben, így a dolgozóknak több ideje marad a fontosabb feladatokra – számolt be cikkében a chefpincer.hu.

Az LG CLOi ServeBotot először 2020 elején ismerhette meg a közönség, most bemutatott, legújabb verzió hat kerékkel és független felfüggesztéssel még gördülékenyebben közlekedik, és immár alkalmas arra, hogy különféle típusú padlóburkolatokon, például szőnyegen és Braille-írással ellátott útvonalakon is stabilan haladjon.

Fotó: chefpincer.hu

A cikk szerint a robot tájékozódását egy 3D kamera, illetve egy lézer alapú távérzékelő (LiDAR) rendszer segíti, amelyeknek köszönhetően a CLOi ServeBot biztonságosan szállítja az italokat és ételeket – beleértve a leveseket – még akkor is, amikor éppen lejtős felületeken közlekedik.

A beépített fejlett technológiákkal a CLOi ServeBot könnyen navigál az akadályok között, így nem kell az ételekést aggódni. Akár 40 kilogrammnyi súlyt is képes biztonságosan szállítani.

Az új LG CLOi ServeBoton négy könnyen hozzáférhető, 53 x 43 cm-es polc kapott helyet, amelyek egyike fiókként is használható.

Emellett zsebek, pohártartók és egy alsó fiók is található a készüléken, ide akár szalvéták és evőeszközök helyezhetők.

A CLOi ServeBotot nagyméretű, 10,1 hüvelykes kijelzővel és beépített tartalomkezelő rendszerrel látták el.

Mindig releváns információkat közöl a vásárlókkal, például menüajánlásokat vagy üzleten belüli promóciókat mutathat be, de akár a partnercégek szolgáltatásait is reklámozhatja.

Az LG új CLOi ServeBotja jelenleg az Egyesült Államokban és Japánban érhető el, de a tervek szerint a jövőben globálisan is megjelenik majd.

Ajánló