KezdőlapTulipGardenHamarosan nyitnak "szedd magad" tulipánkertjeink az országban

Hamarosan nyitnak „szedd magad” tulipánkertjeink az országban

Ha tavasz, akkor virágok, és ha virágok, akkor tulipán és tulipánszüret. Az évszak egyik legkedveltebb virágának tündöklése a melegebb, kirándulásra csábító tavaszi napokra esik, általában anyák napja környékén, nem véletlen tehát, hogy sokan kerekednek fel, hogy a hazánkban található tulipán lelőhelyek egyikén saját kezűleg szedjenek egy csokrot, és persze készítsenek pár fotót a bámulatos tulipántenger előtt – írja a Sokszínű Vidék munkatársa.

 

TulipGarden – az ország több pontján

Magyarország legnagyobb tulipánoskert hálózata 2018-ban kezdte meg működését a Balatonnál, ám azóta 13 más helyszínen is lehetőség van Tulipánszüretre, így mindenki lakóhelye közelében hódolhat a tulipánszedés és a minőségi szabadidő élvezetének.

TulipGarden Balaton: A nyitás időpontja a következő hetek időjárásától függ.
Információk ITT.

TulipGarden Csákvár: Az egyik legfiatalabb TulipGarden Fejér vármegyében található. Nyitási információikat a Facebookon teszik közzé.

TulipGarden Csömödér: Játszótér, nagy tágas tér, sok-sok virág vár mindenkit Csömödéren. Információk a Facebookon.

TulipGarden Decs: Tolna vármegye sem marad tulipánok nélkül. Decsen is érdemes körülnézni és szedni egy csokor csodaszép virágot.
Információk az aktualitásokról ITT.

TulipGarden Dunakanyar: Idén április 07-től nyitja meg kapuit a TulipGarden Dunakanyar!
60.000 tulipán között töltheti minden látogató a hétvégét Húsvéttól 4-5 hétvégén át. További információk a közösségi oldalon érhetők el.

TulipGarden Győrladamér: Győrladamérban idén a nyitás tervezett időpontja: 2023. április 7., Nagypéntek. A kert látogatásához a nyitvatartási időben bejelentkezés nem szükséges. Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van nyitvatartási időn kívül is látogatni a kertet akár csoportoknak, vagy fotózás céljából. Minden további információ a Facebookon megtalálható.

TulipGarden Homokhátság: Homokhátságon is nagyon várják már a szezont. Ébredeznek a nárciszok, és természetesen idén is lesz Tulipánszüret. Részletek majd a Facebookon.

TulipGarden Mórahalom: A mórahalmi TulipGarden is április 7-én nyitja tulipános kapuit! Addig is érdemes a közösségi oldalukra ellátogatni, ahonnan minden érdekesség megtudható. Például az is, hogy összesen 120.000 szál virág fog nyílni a kertben, ebből 31 fajta lesz szedhető, és 44 fajta a bemutatókertben lesz látható.

TulipGarden Nagykőrös: Hamarosan indul a buli Nagykőrösön is. Már megkezdték a visszaszámlálást.
Reményeik szerint április első hétvégéjén nyitnak. Minden fontos információ megtalálható a közösségi oldalukon.

TulipGarden Nagyvenyim: A Fejér vármegyei Nagyvenyimben is várják már a nyitást, és reménykednek a napsütésben. Részletek ITT.

TulipGarden Rétköz: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye egyik kistáján is növögetnek már a virágok, mindenki nagy örömére. Várhatóan itt is április elején lesz majd nyitás, ha az időjárás kegyes lesz. Részletek ITT.

TulipGarden Tisza-tó: Nagy az izgalom a Tisza-tónál is, a közösségi oldalon folyamatosan nyomon követhető, éppen hol tartanak a fejlődésben a kis tulipánok. Virágban és hangulatban nem lesz hiány. Mindenkit szeretettel várnak.

TulipGarden Vát: Váton várhatóan április legelején fognak nyitni. Az idei évben újdonságokkal készülnek, továbbá pár változás is várható a tulipánoskertben. Idén a tulipánok mellett már jácintot is lehet majd szedni, 32500 darab tulipán és 3000 darab jácint várja az érkezőket. Információk ITT.

TulipGarten Cafe / Sokszínű Vidék

Ajánló