KezdőlapGasztronómiaIsmerj meg új alapanyagokat és trükköket! Indul a Szezonális zsongás kihívás!

Ismerj meg új alapanyagokat és trükköket! Indul a Szezonális zsongás kihívás!

Ne keverd a szezont a fazonnal! Nincs is inspirálóbb időszak belevágni a szezonalitást előtérbe helyező táplálkozásba, mint a tavasz, amikor színes és változatos terményekből készítheted el a finomabbnál finomabb ételeket. Csatlakozz legújabb kihívásunkhoz, és zsongj be te is a szezonális alapanyagoktól!

 

A helyi és szezonális táplálkozás nekünk és a bolygónak egyaránt jó. De

 • minek van éppen szezonja,
 • hol lehet ezekhez a terményekhez hozzájutni és legfőképpen,
 • milyen ételeket lehet belőlük készíteni?

Új szezonális kihívásunkkal arra ösztönzünk, hogy idén tavasszal alakíts ki új szokásokat, ismerkedj meg új alapanyagokkal és fogásokkal, szélesítsd a spektrumodat a táplálkozások terén. Mi megadjuk hozzá a kezdő lökést.

Regisztrálj április 29. éjfél itt!

Miért érdemes részt venni a kihívásban?

Ha megfogadtad, hogy tudatosabb leszel a táplálkozás terén és új szokásokat iktatsz be az étrendedbe, Szezonális zsongás kihívásunk remek lehetőség, hogy tegyél is a cél megvalósítása érdekében.

 • szabó adrienn webinár
  Forrás:https://tudatosvasarlo.hu/

  Ehhez hasznos és kézzelfogható segítséget adunk: a négyhetes kihívás során minden héten hírlevelet küldünk hasznos tippekkel, receptekkel, amikből inspirálódhatsz!

 • Minden regisztrálónak elküldjük Szabó Adrienn dietetikus webinárját, amelyben a szezonális táplálkozás előnyeiről beszél, és sok hasznos ismerettel gazdagodhatsz a szezonális táplálkozás fontosságáról és fenntarthatósági vonatkozásairól. A webinár nektek most ingyenes, értéke 2.000 Ft.
 • Az első 25 regisztráló zuglói lakos ezen felül egy ajándékcsomaggal vághat bele a kihívásba. Az ajándékcsomag tartalma: brokkoli, retek zöldborsó magok (Ökoszolgálat), egy-egy üveg fél literes bodzaszörp (Szorgos Gazda).
 • ételmentő konyhai trükkök webinár molnár klára
  Forrás:https://tudatosvasarlo.hu/

  Minden nem zuglói résztvevőnek, aki kitölti a kérdőívet és küld képet, ingyenesen elküldjük a Molnár Klárával készült Ételmentő konyhai trükkök című webinárunkat. A webinár értéke 2000 Ft.

 • Az első 35 zuglói lakos, aki kitölti a kérdőívet és küld képet a kihívás teljesítéséről, IKEA ajándékcsomagot kap.

A kihívás időtartama: május 1. – május 30.

tulipgardencafe.hu/https://tudatosvasarlo.hu/

Ajánló