KezdőlapAgrárvilágKiskertItt a tavasz, legyen csupa virágosak a kertek, balkonok, otthonok!

Itt a tavasz, legyen csupa virágosak a kertek, balkonok, otthonok!

A legvirágosabb budapesti szabadtéri eseményen palánták, egynyári és évelő virágok, konyhakerti és fűszernövények, árnyéktűrők, cserepesek, cserjék, kaktuszok, orchideák, tillandsiák, trópusi növények és számos növényritkaság vásárolható a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásáron, a tavaszi pompáját mutató Budai Arborétumban, a Villányi úton!

Bonsai Kiállítás az egyetemi épület Dísztermében, kaktuszbemutató, egynyári növény beültetés, Edukert a rendezvényen is kapható növények érdekességeiről, a Budai Arbor Biokertben növényfelismerés, helyszíni előadás a permakultúra, talajtakarás, komposzt témákban.

A szabadtéren felállított színpadon előadások hallgathatók szakemberektől többek között a rovarölő növényekről, a az egynyári ültetéséről teacserje nevelésről a bonsai tartási tudnivalóiról. A tavaszkert sátorban gyerekeknek ültető workshop, arborétumi séta az egyetem tanárainak vezetésével, és más növényes, zöldítő programok, sőt, idén először kijelölt helyen lehetőség van növény csere-berére a feleslegessé vált, rendezvényre hozott növényekkel.

Az ország számos régiójából érkező kertészeteken kívül, kertészeti eszköz forgalmazók, termelők, természetközeli dizájnerek várják a látogatókat. Az akár egésznapos programhoz a gasztro udvarban food truckok, a színpad mellett termelői finomságok kaphatók.

Növényrajongóknak kihagyhatatlan! Április utolsó hétvégéjén várunk mindenkit, aki szeretne egy igazán természetközeli élményt a városban!

Tavaszkert
Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár
2022. április 22-24.
Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
www.tavaszkert.hu  | https://www.facebook.com/tavaszkert
https://www.facebook.com/events/607666877125912

 

TulipGarden Cafe / Tavaszkert

Ajánló